Rubint Réka

Valamiért az élet kemény kihívások elé állítja Rékát többek között Schobert Norbival is aki már nem egyszer. Rubint Réka most megmutatta hogy egy nehéz fárasztó nap után hogyan szokott lazítani.


Torna Idoseknek Rubint Reka Youtube Sports Bra Bra Undergarments

A tábornak 200 résztvevője volt akik ráadásul jól is érezték magukat.

. Sőt lánya Schobert Lara nemrégiben elárulta hogy Réka segít neki a ruhavásárlásban. A fitneszedző legutóbbi posztjában megmutatta hogyan ünnepelték együtt Zalán nagy napját. Mondani sem kell hogy csak úgy záporoztak a pozitív dicsérő hozzászólások Rubint Réka.

Senki nem meztelenkedett és rohangált ordibálva a folyosón. A házaspár már gondolkodott azon is hogy mi történjen velük a haláluk után. Nem rég Balatonfüreden is volt egy ahol Schobert Norbi felesége egy farsangi bulit is összedobott a hotelben.

Rubint Réka és a férje Schobert Norbi szinte elválaszthatatlanok egymástól már 21 éve élnek harmonikus házasságban. Nővérével bátyjával és. Mindenkivel készült egy-egy közös fotó.

Megható sorokat osztott meg követőivel Valentin-napon Rubint Réka melyben édesapjára emlékezett akit három évvel ezelőtt februrár 14-én veszítettek el. Édesanyja elvesztése is hatalmas sokk volt számára és ez olyasvalami amit talán soha nem lehet feldolgozni. Felvesz egy aprócska bikinit majd megmártózik a jakuzziban szerencsére képekkel is demonstrálta ezt így az egész ország megcsodálhatta a hatalmas melleit illetve a bomba alakját is.

Rubint Réka megvédte a balatonfüredi Alakreform tábor résztvevőit. A fitneszedző elárulta hogy nagyon hiányzik az édesapja de érzi. Szerintem az verte ki a biztosítékot a kommentelőknél hogy ott volt.

A kötelék kettejük között olyan szoros hogy nem tudnának egymás nélkül élni. Rubint Réka soha nem unatkozik rendszeresen tart edzéseket és a családjára is mindig szakít időt. Rubint Réka a sikerek ellenére nem mindig lehetett boldog hiába a hatalmas vagyon a hírnév a nagy ház luxusautók kegyetlenül megedzi az élet.

Ép testben ép lélek tartja a régi mondás amelyet gyakran emlegetnek az egészséges életmóddal kapcsolatban hiszen a tudatos táplálkozás és a rendszeres mozgás nemcsak a testet edzi meg de a mentális. Rubint Réka azt is elárulta milyen segítséget kap a sporton és a családja támogatásán túl ahhoz hogy sikerrel megküzdjön a nehézségekkel. Meg lehet nézni a kamerafelvételeket semmi ilyen nem történt.

Akik követik Rubint Rékát azok tudják hogy rendszeresen szokott úgynevezett Alakreform táborokat tartani. Rubint Réka és férje Schobert Norbi. Konkrét elképzeléseik vannak a jövőt illetően.

Réka három évvel az apja halála után mesélte el mit kért a férfi. Rubint Réka szívesen enged bepillantást nyerni a család meghitt pillanataiba is most sem tett másképp hiszen a büszke édesanya legkisebb gyereke is 11 éves lett. A felháborodást keltő történteket Rubint Réka korábban is tagadta sőt elnézést is kért azonban szerda este kamerák elé állva is megpróbálta tisztázni a kínos helyzetet.

Rubint úgy emlékszik vissza hogy Schobert Norbit apósa az utolsó szavaival arra kérte hogy vigyázzon lányára és tegye őt boldoggá.


Pin On Divat


Pin On Body


Reka2017 Cosmo Youtube Full Body Workout Routine Full Body Workout Fitness Body


Pin On Divat


Pin On Fitness


Pin On Fitness


Online Alakreform Torna 2020 Marcius 19 Rubint Reka Youtube Bodycon Dress Songs Turn Ons


Rubint Reka Interju Szeptemberben Jon A Negyedik Eskuvo Norbival Secret Stories Wedding Dresses Formal Dresses Sleeveless Wedding Dress


Online Csaladi Torna 2020 Aprilis 1 Rubint Reka Youtube Sports Fitness Youtube


Pin On Divat


Rubint Reka Fogyasa Az Egesz Igazsag Women Camisole Top Tank Tops


Rubint Reka Fashion Model Style


Pin On Diet


Pin On Divat


A Cel Rubint Reka Fashion Women Style


Rubint Reka Mirror Selfie Selfie


Rubint Reka Style Fashion My Style


Rubint Reka Style Athletic Jacket Hair


Pin On Peldakepem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel